Geplaatst op woensdag 03 oktober 2018 @ 14:04 , 399 keer bekeken
Bloedworst met ui en appel
Bloemkoolsalade
Gebakken aardappelen
Yoghurt
500 gr. bloedworst in plakken
bloem
40 gr. boter
2 uien
4 zure appels
Van de plakken bloedworst het vel afstropen en de plakken door de bloem wentelen. De boter in een grote koekenpan verhiten, de plakken bloedworst aan beide kanten bruin en knapperig bakken.
De plakken naar een kant schuiven, de uien in ringen gesneden in de pan doen en goudbruin bakken.
De plakken bloedworst op een verwarmde schotel leggen met de uien erop.
In dezelfde pan de uitgeboorde en in plakken gesneden appel snel aan beide kanten bruin bakken.
De plakken appel op de bloedworst leggen.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan: