Geplaatst op zondag 30 september 2018 @ 19:47 , 359 keer bekeken
Kruidige vis
Tomatensla
Gekookte aardappelen
Vanillevla met appel
400 gr. visfilet
6 el olie
1 flinke ui
1 tl paprikapoeder
zout en peper
1 glas sherry of witte wijn
1 glas water
2 el gehakte peterselie
500 gr. mosselen in de schaal
De vis wassen en drogen en eventueel wat kleiner snijden. In de olie de gesnipperde ui glazig bakken, paprikapoeder,zout, peper, sherry of witte wijn, watr en de gehakte peterselie toevoegen en in dit mengseltje de vis zachtjes gaar stoven. in 8 minuten.
In die tijd de mosselen wassen en met aanhangend water gaar koken met een takje peterselie, wat ringetjes ui en een half blaadje laurier.
Zijn de mosselen open, dan zijn ze ook gaar.
De vis uit de pan nemen en op een verwarmde schotel leggen.
Het kruidige vocht erbij schenken en de mosselen in de schelp erop leggen.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan: